Pagari- ja kondiitritööde algkursus 07 - 06. Mai Viljandi Kutseõppekeskus
Koolitus on praktiline ja toimub kooli pagari õppeklassis:
Tööohutus, sissejuhatus kursusele 1 auditoorne tund
Pärmitaigen: väikesaiad, pirukad, kringlid, plaadikoogid. Täidised. 5 tundi
Keedutaigen ja sellest valmistatud tooted ning erinevad soolased ja magusad täidised. 3 tundi
Beseetaigen ja beseetaignast koogid, küpsised. 3 tundi
Muretaigen ja sellest valmistatud tooted. Küpsised. 2 tundi
Keeksid, muffinid, karaskid. 2 tundi
Leib 4 tundi
Pärmi-lehttaigen ja sellest valmistatavad tooted. Croissant'i taigen;
soolased ja magusad täidised 8 tundi
Biskviittaigen. Koogid, tordid, küpsised; erinevad kreemid;
tortide kaunistamine 8 tundi
Sihtgrupid:
Inimesed, kes soovivad omandada pagar-kondiitri algteadmisi ja oskusi.
Maht: 36 akad. tundi
- Auditoorne: 1 akad. tundi
- Praktika: 35 akad. tundi
- Imbi Põrk
Lisainfo