News

Kokad Philippe Decaud ja Jean Pierre Vives pakuvad õppeköögis ehedat Prantsusmaa kogemust 06. December Marge Hein

3.-8. detsembril on Viljandi Kutseõppekeskuses külas Lõuna-Prantsusmaalt pärit professionaalsed kokad Philippe Decaud ja Jean Pierre Vives.


Erasmus+ projekti raames annavad välislektorid meie õppegruppidele K16 ja KK17 edasi oma teadmisi ja oskusi. Täna valmis õppeköögis traditsiooniline Lõuna-Prantsusmaa ühepajatoit Cassoulet. See talupoegade rahvustoit sisaldab muuhulgas peamiste koostisaosadena ube, suitsuribi, pardikoibi, sealiha ja vorsti. Kokkutulnud maitsjad kiitsid ühemeelselt prantsuse rahvustoitu.

Peakokkadega koos külastab meie kooli Alphonse Caravaca, kes on Occitanie piirkonna juht organisatsioonis Club Gastronomique Prosper Montagné. Nimetatud klubi ühendab Carcassonne`i piirkonna restoranipidajaid ja peakokkasid ning on VIKKi partner Erasmus+ projektis.

Erasmus+ projekti raames annavad välislektorid meie õppegruppidele K16 ja KK17 edasi oma teadmisi ja oskusi. Täna valmis õppeköögis traditsiooniline Lõuna-Prantsusmaa ühepajatoit Cassoulet. See talupoegade rahvustoit sisaldab muuhulgas peamiste koostisaosadena ube, suitsuribi, pardikoibi, sealiha ja vorsti. Kokkutulnud maitsjad kiitsid ühemeelselt prantsuse rahvustoitu.

Peakokkadega koos külastab meie kooli Alphonse Caravaca, kes on Occitanie piirkonna juht organisatsioonis Club Gastronomique Prosper Montagné. Nimetatud klubi ühendab Carcassonne`i piirkonna restoranipidajaid ja peakokkasid ning on VIKKi partner Erasmus+ projektis.