ESITA AVALDUSlink opens on new page
Õppekava | Toitlustusteenindaja |
---|---|
Õppeliik | 4. taseme kutseõpe |
Õppevorm | Mittestatsionaarne õpe |
Eeltingimused | Põhiharidus |
Õppeaeg | 1,5 aastat |
Vastuvõtt | 19.08 - 08.09.2024 |
Eriala lühitutvustus |
---|
Toitlustusteenindaja õppe käigus omandatakse oskused ette valmistada teenindusprotsessi, seades valmis serveerimiseks vajalikud vahendid, võtta vastu kliendid, esitleda tooteid ja teenuseid, nõustada kliente ning võtta vastu tellimusi. Toitlustusteenindaja valmistab ja serveerib erinevaid lihtsamaid toite vastavalt klientide vajadustele ja soovidele. Toitlustusteenindaja on oma töös korrektne, täpne, puhas ja töötab meeskonnas, suhtleb klientidega sõbralikult, lähtuvalt heast tavast. Toitlustusteenindaja töötab toitlustusteenust pakkuvas ettevõttes (restoran, kohvik, pubi, baar, ööklubi, klubi jm). |
Õppekorraldus |
---|
Õpe toimub sessioonidena, E-N kord kuus vastavalt õppetöögraafikule. Õppeaja jooksul tuleb sooritada praktika 36EKAP (117 tööpäeva). Õppetöö toimub 2024/2025 õppeaastal järgmistel aegadel: 16.-19.september 2024 21.-24.oktoober 2024 18.-21.november 2024 16.-19.detsember 2024 20.-23.jaanuar 2025 17.-20.veebruar 2025 17.-20.märts 2025 14.17.aprill 2025 12.-15.mai 2025
Õppesisu
|
Õppe- ja rakenduskavad |
---|
Toitlustusteeninduse eriala õppekavalink opens on new page ja rakenduskavadlink opens on new page. |
Meie pakume |
---|
Kaasaegseid õpitubasid ja mitmekülgset keskkonda sündmuste ja tähtpäevade korraldamisel. Võimalus on saada ettevalmistus oma ettevõtte loomiseks. Õppeperioodi ajal on võimalik ööbida kooli kaasaegses õpilaskodus. Võimalus õppetoetuseks. Vaba aega saab sisustada sportimise ja erialaringide tegevustega. |
Teilt ootame |
---|
Huvi ja soovi töötada meie meeskonnas, head stressitaluvust, korrektsust, puhtust ja positiivset suhtumist. Vajalik on hea füüsiline tervis ja vastupidavus. Kutse eeldab valmisolekut töötada ka puhkepäevadel, riiklikel pühadel, õhtusel ja öisel ajal. Töö võib olla periooditi pingeline. |
Pärast kooli |
---|
Ootavad sind tööle toitlustusettevõtted (suurköök, söökla, kohvik, restoran, pubi, baar, kiirtoitlustusettevõte, catering-ettevõte) kogu Euroopa Liidus sinu uute ideede ja heade oskustega, mida oled omandanud erialal. Kelneri ametikohalt on võimalik edasi areneda vahetusevanemaks, vanemkelneriks või teenindusjuhiks. |
Kontakt
- Nimi osakonnajuht Lea Kask
- Telefon +372 5341 2350
- E-post teenindusope@vikk.ee
Avaldatud 01.02.2024.
Viimati muudetud 08.09.2024.